Relatia pe care studioul Paradiz o are cu partenerii de afaceri este bazata pe incredere, pornind de la certitudinea faptului ca impreuna putem excela. Site-ul Jasmin este partenerul de top al studioului nostru, cu care avem o colaborare fructuoasa de la inceputul activitatii noastre pe piata ieseana a videochatului.

Saptamana trecuta l-am avut invitat special in studioul nostru pe Lucian Tumurug, Key Account Manager si Brand Manager al companiei Docler Holding Luxembourg, detinatoare a site-ului Jasmin.

teens-classroom-120903

Intalnirea a fost o oportunitate pentru noi de a ne consolida relatiile cu site-ul Jasmin si de a invata cum sa ne imbunatatim maniera de lucru, pentru a obtine rezultate de exceptie. Brand Managerul Jasmin a facut cunostinta cu personalul administrativ al firmei noastre, formate din admini si traineri, Model Manager, stuff-ul foto-video, profesoara de limbi straine si PR-ul studioului Paradiz. Acestia au avut oportunitatea de a-i adresa intrebari si de a primi lamuriri privind activitatea modelelor pe site-ului Jasmin. In acest mod, ne asiguram de faptul ca vom putea oferi cele mai pertinente informatii modelelor noastre.

De asemenea, i-am prezentat sediul studioului, unde peste 60 de angajati isi desfasoara activitatea zilnic. Lucian a fost impresionat de conditiile oferite modelelor, apreciand atmosfera placuta si amenajarea deosebita a studioului.

Oaspetele nostru ne-a oferit informatii pretioase despre atitudinea care ii asigura succes unui model pe platforma de lucru Jasmin, despre maniera cea mai productiva de interactionare cu membrii si detalii despre cele mai noi avantaje pe care site-ul le ofera modelelor.

Seminarul a avut loc in cadrul clubului privat la studioului Paradiz. Intrucat avem o relatie buna cu reprezentantii Jasmin, discutia dintre invitatul nostru si personalul studioului a avut un caracter informal, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera destinsa, in care fiecare model a fost incurajat sa puna intrebari si sa participe la discutie.

Spre final, am avut onoarea de a sustine un interviu cu Lucian Tumurug, in exclusivitate pentru Paradiz, fiind mandri ca ne aflam 2111759981printre putinele studiouri selecte din Romania, in care acesta a sustinut un seminar.

Suntem de parere ca, doar mentinand relatii bune cu partenerii nostri si investind permanent in angajati, putem crea un mediu de lucru pozitiv si orientat spre succes reciproc.

 

Interviu cu Lucian Tumurug, Key Account Manager si Brand Manager al site-ului Jasmin

 

PR Paradiz: Care este impresia pe care ti-ai format-o despre studioul Paradiz?

th_9508036873R9A0789

Lucian Tumurug: Vizavi de atmosfera din studio, am observat entuziasmul modelelor, lucru care mi-a confirmat faptul ca fetele sunt intr-o buna relatie cu managementul. Consider important ca intre management si modele sa existe comunicare si o relatie deschisa, intrucat aceasta este cheia spre eficienta in orice business.

Un punct forte al studioului Paradiz il reprezinta clubul vostru privat. Este singurul studio in care am regasit acest beneficiu. Consider ca este un avantaj important, fiind un spatiu in care modelele isi pot incarca bateriile pe timpul pauzelor sau in cadrul activitatilor desfasurate aici. Astfel, angajatele se simt apreciate la adevarata lor valoare.

PR Paradiz: Care sunt beneficiile pe care un studio ar trebui sa le ofere modelelor?

Lucian Tumurug: Recunoasterea colectiva este, din punctul meu de vedere, cel mai important beneficiu. Acest lucru se realizeaza prin activitatile realizate de studio, la care participa tot colectivul (team-buldinguri, sedinte, seminarii, petreceri).

De asemenea, consider ca este necesar ca studioul sa ofere modelelor ceva la care nu se asteapta, intrucat recompensarea este esentiala pentru a mentine angajatii motivati. Faptul ca Paradiz are un sistem intern de premiere a performantei este dovada unei structuri de business eficiente.

PR Paradiz: Colaboram cu site-ul Jasmin de cand am deschis studioul. Descrieti colaborarea cu Paradiz.

Lucian Tumurug:  Paradiz este unul dintre partenerii de top din Romania, care prin strategia de business abordata, aduce plus valoare site-ului Jasmin. Consider ca un sistem de management orientat spre nevoile modelului asigura continuitate acestui domeniu de activitate.

PR Paradiz: Se observa munca de echipa din spatele modelelor noastre in fata camerei?

Lucian Tumurug: Atunci cand un model lucreaza in cadrul unui studio are foarte multe avantaje. In primul rand, se simte parte integranta a unui colectiv. De asemenea, este protejata de contactul direct cu membrii, fiind totodata ajutata sa evolueze.

Am observat in aceasta seara o prezenta numeroasa, ceea ce mi-a confirmat inca o data faptul ca modelele sunt implicate si isi doresc sa progreseze. Acelasi lucru reiese si din activitatea din fata camerei. Studioul Paradiz pune la dispozitia modelelor conditii de lucru excelente, iar rezultatul nu intarzie sa apara.

PR Paradiz: Descrieti profilul unui model de succes. Care este diferenta dintre un model mediu si unul de top?

Lucian Tumurug:  Un model de succes este un model increzator in propriile forte, care nu se multumeste cu putin si care stie sa foloseasca ambientul calitativ in care lucreaza in avantajul sau.

Spre deosebire de un model mediu, un model de top este informat. Fiind ancorat in realitatea domeniului, modelul va lucra eficient, astfel incat sa obtina rezultate pe termen lung. Aceasta este principala diferenta dintre un model care face performanta si unul care stagneaza.

PR Paradiz: Va multumesc pentru timpul si informatiile acordate! Raspunsurile dumneavoastra legate de activitatea pe care o desfasuram ne-au deschis noi perspective asupra modului in care putem face performanta.

De asemenea, va multumim pentru faptul ca, desi aveti o agenda incarcata, gasiti in permanenta timp pentru parteneri. Am remarcat disponibilitatea pentru dialog si sinceritatea cu care mi-ati raspuns la intrebari, fapt care ne-a confirmat inca o data ca dumneavoastra, ca reprezentant al site-ului Jasmin, sunteti o persoana profesionista si dedicata evolutiei domeniului.