Contrar asteptarilor, studioul Paradiz nu este la ,,vanatoare” de noi angajate. Nu ne dorim sa avem 500 de modele, nu vrem sa ne imbogatim de pe urma nimanui, nu angajam pe oricine.

Videochatul nu mai este un job necunoscut. Majoritatea oamenilor au auzit macar o data despre acest job si stiu (sau cred ca stiu) ce presupune. Diferenta insa dintre noi si oricare alt studio de videochat consta in modul in care tratam atat jobul, cat si modelele: cu respect si seriozitate.

Pentru noi este un loc de munca normal, cu beneficii extra. Tocmai de aceea ne straduim la fel de mult ca oricare alta companie sa ,,crestem valori”, sa investim in oamenii care-si doresc sa reuseasca si sa ne formam o echipa de incredere. Din acest motiv am urmat calea grea si am decis sa-ti spunem cand ar fi cazul sa te orientezi catre alt job.

Asadar, nu lucra la Paradiz daca vezi videochatul ca pe o oportunitate de 2 saptamani de a face un ban in plus. Pentru asta poti fi promoter, poti imparti pliante sau orice altceva. Noi ne implicam atat ca oameni, cat si ca profesionisti ca fiecare dintre angajatele noastre sa progreseze, sa aiba o viata mai frumoasa, nu doar castiguri financiare mari. Daca vezi in videochat o cale de a-ti indeplini visurile si o oportunitate pe care niciun alt job nu ti-o ofera, te asteptam in echipa noastra!

Nu lucra la Paradiz daca ai idei preconcepute despre videochat. Atat angajatii auxiliari, cat si modelele noastre sunt selectate cu atentie pe criterii de seriozitate, profesionalism si deschidere. Aici nimeni nu judeca pe nimeni, nu exista conflicte sau jigniri de orice fel. Daca esti pregatita sa vezi ce inseamna cu adevarat videochatul, atunci te asteptam alaturi de noi!

2014-sexy-woman-wallpaper

Nu lucra la Paradiz daca nu esti serioasa si corecta. Nu ne intelege gresit, aici nu sta nimeni incruntat. Insa ne place sa primim acelasi respect pe care-l oferim. Pentru ca noi nu o sa te neindreptatim niciodata, n-o sa intarziem niciodata cu plata salariului si o sa te recompensam de fiecare data cand te evidentiezi frumos, am vrea sa primim aceeasi corectitudine si din partea ta. E un respect mutual nescris.

Nu lucra la Paradiz daca nu esti deschisa sa inveti. Nimeni nu s-a nascut model de videochat. Tocmai de aceea iti oferim traineri, care o sa te indrume in lucrul pe camera, fotografi care o sa-ti asigure imaginea, o profesoara de limbi straine care te va invata engleza si franceza si un model manager care iti va povesti cu calm si tact despre echipa noastra, maniera de lucra si te va ajuta sa evoluezi frumos. Stii vorba aceea populara? ,,Nu stii, te invatam! Nu poti? Te ajutam! Nu vrei? Asta e deja problema ta.”

19698593_ml

Nu in ultimul rand, nu lucra la Paradiz daca vrei un loc de munca plicticos si anost. Iti voi spune ceva din culise: avem o echipa faina, pusa pe distractie si mereu in miscare! Facem petreceri, concursuri, mergem in vacante, iesim la picnic, ne premiem si o tinem intr-o veselie oricand avem ocazia. Daca vrei totusi sa fii colega noastra, pregateste-te sa ai parte de cea mai frumoasa perioada din viata ta! 

Poate consideri ca suntem nebuni si nonconformisti, insa noi suntem de parere ca videochatul merita mai mult respect decat i s-a acordat pana acum. De aceea vrem sa fim siguri ca stii ce presupune acest job inainte de a te hotari sa lucrezi cu si alaturi de noi.