Anul 2015 a fost formidabil pentru Paradiz si pentru angajatii nostri. Am crescut ca echipa, ne-am dezvoltat cunostintele, am devenit oameni mai buni si ne-am extins spatiile de lucru. Prosperitatea a fost cuvantul cheie pentru anul ce tocmai s-a incheiat. Si, pentru ca am avut un an atat de bun, am hotarat sa facem din 2016 un an extraordinar. Si cum am putea face asta mai bine decat diversificandu-ne serviciile si deschizand un nou studio, logo clickmenintr-un nou sediu situat in Iasi?

Asa a luat nastere ClickMen, un studio dedicat doar baietilor. Noul studio este administrat de aceasi companie care detine si PARADIZ, ceea ce garanteaza aceleasi standarde si profesionalism, aceeasi tehnologie si management, insa intr-un sediu nou, cu personal exclusiv masculin. Asadar, ClickMen, nu interfereaza cu activitatile deja existente ale studioului Paradiz, care este un studio cu personal exclusiv feminin.

Ce ofera noul studio? Un loc de munca stabil, cu un program relaxat, lipsit de stres si venituri avantajoase. Totodata, in cadrul studioului ClickMen vei gasi un colectiv tanar, degajat si un spatiu de lucru amenajat cu specific masculin. Si pentru ca orice baiat care tine la imaginea sa isi doreste sa arate bine, vom pregati o sala de forta in incinta studioului. Privind dotarile, noul spatiu are o suprafata de peste 400 mp, camerele sunt spatioase si amenajate in stil masculin, iar studioul ofera baietilor vestiare, dusuri, o bucatarie utilata si un lounge de relaxare in pauze.

Daca te intereseaza sa lucrezi la studioul ClickMen, trebuie sa stii ca toate formele legale de munca iti sunt asigurate si, asa cum am facut-o intotdeauna, lucram doar pe baza de contract de munca pe o perioada nedeterminata, la care poti renunta oricand, conform Codului Muncii. Un alt aspect pe care punem accent este seriozitatea: platim intotdeauna la timp si corect salariile, pentru ca tu sa-ti poti planifica fara stres cheltuielile.

In ceea ce priveste criteriile de angajare, acestea sunt destul de simple: daca ai intre 18 si 32 de ani, ai cunostinte minime de limbi straine (engleza/franceza), esti educat, serios si iti doresti independenta financiara, te asteptam sa ne faci o vizita. Noi iti oferim oportunitatea sa-ti schimbi viata in bine cu un simplu click.

6989907-man-bodybuilder

Daca nu stii inca cine este Paradiz, iti spunem doar atat: suntem promotorii videochatului profesionist din Iasi. Despre noi poti afla de pe site: www.paradiz.ro, de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ParadizVideochatIasi/, de pe Internet sau de la prieteni. Suntem de 13 ani pe piata videochatului iesean si ne mentinem in top prin corectitudine, conditii foarte bune de munca, personal pregatit si un mediu de lucru relaxat.

In curand ne veti putea gasi pe pagina de Facebook si site-ul dedicat noului studio, ClickMen, unde vom mentine legatura si va vom oferi toate informatiile. Pana atunci, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: clickmen2016@gmail.com sau la numarul de telefon: 0749030664.

Va asteptam cu drag!