Grija pe care orice femeie o acorda propriei persoane va face intotdeauna diferenta, nu atat datorita impactului pozitiv pe care il va avea asupra celor din jur, asa cum s-ar crede, cat mai ales asupra psihicului sau. O femeie nu „se aranjeaza” pentru cei din jur. O va face intotdeauna pentru ea insasi! Iar daca v-ati intrebat vreodata care e acel sambure de adevar din eternul cliseu „frumusetea vine din interior”, raspunsul pe care il veti primi din partea modelelor de videochat din Iasi de la PARADIZ e simplu:

 „Ma simt bine atunci cand imi place mie cum arat si am mai multa incredere sa interactionez cu ceilalti!”

In mod real, atitudinea este cea care diferentiaza un model de videochat de top de unul cu rezultate relativ satisfacatoare. Standardele clasice de frumusete nu se mai aplica de foarte mult timp, daca s-au aplicat vreodata. Si oricum ar fi, acestea sunt mereu in schimbare. Ca atare, nu te vei putea alinia niciodata „cerintelor” de tot soiul. Si la urma urmei, de ce ai vrea sa faci asta? Doar pentru ca se promoveaza un anumit tip de „look”? Originalitatea este cu mult mai importanta, sarmul personal este „arma” ta cea mai de pret, iar daca vei invata sa o folosesti in mod eficient, vei avea parte de o evolutie impresionanta.

Cand vorbim despre job-ul de model de videochat, succesul este strans legat de ceea ce reuseste sa transmita acel model „de top”, iar asta inseamna ca devine absolut necesar ca starea ei de spirit sa fie in cea mai buna forma. Tocmai din acest motiv, preocuparea in ceea ce priveste aspectul fizic aduce cu sine atat de multe beneficii si nu este nimic superficial in asta! Pentru ca avand grija de tine, vei invata sa te iubesti si sa te valorifici in autenticitatea ta! Nu te vei compara cu nimeni altcineva, nu te vei intreba de ce „cutare face asa multi bani, desi nu arata asa bine”! Nu „arata asa bine” comparativ cu ce? Sau cu cine? Nu exista asemenea standarde, iar o astfel de gandire este cat se poate de daunatoare. Si nu doar in ceea ce priveste acest job, ci si in general, in oricare ipostaza a vietii.

Calea cea mai scurta de a te devaloriza este aceea de a te compara cu cei din jur. Si e cea mai scurta reteta de a deveni nemultumita, iar intr-un job atat de interactiv cum este job-ul de model de videochat, asta „se vede”! Da, nevoia de a ne compara exista in fiecare dintre noi, insa daca tot nu ai reusit sa scapi de acest „microb”, atunci cea mai buna solutie e sa te compari tu cu tine insati, cu ceea ce erai ieri, cu acea versiune a ta din trecut. In felul asta vei reusi sa fii martorul propriei tale evolutii si iti vei dori din ce in ce mai multe de la tine! Vei reusi sa fii tu insati, sa te pretuiesti pentru tot ceea ce ai de oferit, iar asta te va ajuta sa ai acea atitudine de invingator!

Parte din training-ul de care beneficiaza modelele de la PARADIZ din Iasi in procesul de „formare” are ca tinta exact acest aspect esential, cel al atitudinii corecte. Un model fericit este un model care va face performanta! In mod garantat! Si pentru ca am inceput acest articol aducand in dezbatere un cliseu, va propun inca unul:

„Happiness is an inside job.”

Cu alte cuvinte, fericirea incepe cu tine! De la tine porneste totul, nu de la factorii exteriori. Atata timp cat tu vei decide pentru tine felul in care iti doresti sa te simti, nu vei lasa un aspect atat de important in mainile celor din jur. Atunci cand vei invata sa fii stapana pe propriile trairi, pe propria viata, nimic din ceea ce se intampla in jurul tau nu te va putea clinti din drumul tau. Iar pentru un model de videochat profesionist, e foarte important felul in care se va pozitiona fata de cei cu care va interactiona. Pentru ca a fi model de videochat nu inseamna ca vei fi aclamata, adorata sau pusa pe un piedestal in permanenta, de catre toata lumea.

Ca si in viata, nu uita ca unii te vor placea, altii nu. Si ca inclusiv in aceasta lume online vei intalni persoane care vor incerca sa te demoralizeze sau sa te faca sa te simti inconfortabil, insa felul in care vei reactiona la acest tip de comportament va conta enorm. Daca vei lasa ca negativitatea unei anumite persoane sa se rasfranga asupra ta, va fi o lupta pierduta din start. Insa daca vei sti cine esti, in fiecare secunda, vei fi de neoprit.

Vei intelege ca a multumi pe absolut toata lumea este cu adevarat imposibil si ca nu asta e scopul, in orice caz, ci ca misiunea ta este aceea de a te multumi pe tine insati, in primul rand, iar cei care te vor aprecia exact pentru ceea ce esti, vor gravita catre tine. Inevitabil!

Pana data viitoare,

Lady Di