8ad246c3a998425e23d899d092a9079eA venit timpul sa lasam teama, prejudecatile si parerea lumii la o parte si sa ne traim viata asa cum ne dorim, asa cum meritam. Nu e nimic rau sa vrei o viata mai buna. Atunci de ce ar fi rau sa faci videochat, daca asta iti asigura viata mult visata?

Suntem pudici, rusinosi si plini de virtuti. Ne inrosim cand auzim de videochat. Avem demnitate, principii si nu ne vedem practicand un asemenea job. La o privire mai atenta, descoperim ca lucrurile stau diferit. Daca nu este o rusine pentru un fotomodel sa se foloseasca de charmul, frumusetea si senzualitatea sa pentru a-si castiga existenta, de ce ar fi pentru un model de videochat? Fiecare are dreptul sa-si traiasca viata dupa bunul plac, fara a-i fi frica de faptul ca va fi blamata de ceilalti. De aceea modelele de videochat merita tot respectul societatii.

Zece din zece studiouri de videochat asigura confidentialitate. Pentru ce si fata de cine? ESTE UN JOB PERFECT NORMAL, ales de unele pentru un castig pe termen scurt, iar de altele pentru o viata frumoasa, pe termen lung. Da, viata frumoasa. Pentru ca un trai lipsit de griji financiare, de compromisuri, bazat doar pe alegerile care ti le doresti, si nu pe cele pe care ti le permiti, iti imbunatatesc viata si o fac un loc mai frumos de trait.

Dezavantajele unui job in domeniul videochatului? Psihologic vorbind, depinde de la om la om si de capacitatea acestuia de adaptare. Insa cele mai mari probleme sunt cele sociale, pe care noi, cei din jur, le cream. Pentru ca este in firea noastra, a oamenilor, sa ridicam degetul spre cei ce pot ceea ce noi nu putem si spre cei ce au ceea ce noi nu avem. Ca oameni, ar trebui sa dam dovada de gratitudine fata de ceea ce avem, toleranta fata de ceea ce nu acceptam si deschidere fata de ceea ce nu cunoastem.

Videochatul nu este denigrator pentru persoana care o practica. Dupa cum stim, nimeni nu munceste de prea mult bine sau indestulare, indiferent de natura jobului. Fetele care au ales sa lucreze in acest domeniu au facut acest lucru ca o solutie la o problema, deseori aceeasi: lipsa banilor. De ce tocmai videochat? Pentru ca vine la pachet cu beautiful-brilho-cute-dream-girl-favim_com-116124alte beneficii, precum:

*surse financiare sigure: videochatul n-a cunoscut niciodata criza sau, daca a facut-o, nu s-a resimtit la fel de puternic ca-n alte domenii. Atunci cand ai o familie de intretinut, de platit o chirie ori cand ai o rata sau o taxa de scolarizare care trebuie achitata periodic, stabilitatea financiara este primordiala.

*dorinte mai mari: e alegerea fiecaruia cum imi traieste viata. Modelele de videochat nu sunt autosuficiente si vor mai mult de la un job: o casa pe care nu si-ar fi permis-o lucrand in alt domeniu, o masina, sa calatoreasca prin lume etc.

*un ambient placut de lucru: v-am spus ca Paradiz este alegerea fetelor care au auzit de la prietenele lor ca este cel frumos loc in care-au lucrat?

*mai multe facilitati (transport, mediu curat si frumos, distractie cat cuprinde, sedinte foto profesionale)

Asa ca, daca-ti doresti sa fii model de videochat, nimeni si nimic nu ar trebui sa te impiedice. Orice ai face, nu lasa pe nimeni sa-ti scrie povestea!