„Oare pe ce se duc banii?”

Indiferent de domeniul in care lucrezi si de veniturile de care te bucuri la finalul lunii, inevitabil apare si aceasta dilema. Iar acest lucru se intampla si in cazul modelelor de videochat din Iasi. Cu toate ca veniturile lor depasesc, in marea majoritate a cazurilor, cifrele obisnuite, acest fenomen este totusi prezent. Poate chiar cu atat mai mult, cu cat sumele despre care vorbim cresc exponential.

Cu totii am auzit faimoasa replica legata de acest subiect, si anume aceea ca „Daca ai mult, cheltui mult, iar daca ai mai putin, cheltui mai putin.” . In mod intuitiv, acest lucru este cumva logic, la prima vedere, insa diferentierea  pe care trebuie sa o facem aici este cea intre a cheltui responsabil si a risipi, iar asta pentru ca a avea mai mult din punct de vedere financiar nu este (sau cel putin nu ar trebui sa fie) echivalent cu risipa compulsiva nejustificata. Si am vazut foarte multe astfel de cazuri compulsive!

In mod real, o persoana care decide sa lucreze ca model de videochat in Iasi, se va regasi (mai devreme sau mai tarziu, in functie de propria evolutie) in ipostaza in care veniturile sale vor deveni din ce in ce mai consistente, cu mult peste media unui salariu minim pe economie. Insa in momentul in care se intampla acest fenomen, este foarte important ca fiecare model sa dea dovada de suficienta responsabilitate si sa aiba suficiente cunostinte legate de felul in care va trebui sa isi gestioneze bugetul in mod inteligent.

Din acest motiv, parte din training-ul de care se bucura modelele de videochat din Iasi de la PARADIZ are legatura si cu acest subiect. Tocmai datorita faptului ca exista in jurul nostru foarte multe exemple de modele care „la final de zi”, cand au tras linia, nu s-au ales cu mare lucru, desi succesul nu le-a ocolit. Ce inseamna aceasta consiliere financiara? Si la ce te ajuta ea? Te va ajuta sa constientizezi faptul ca in momentul in care incasarile tale vor creste din ce in ce mai mult, este esential sa-ti poti stabili acel echilibru atat de necesar in astfel de cazuri.

Prima reactie a unui model care are brusc acces la niste sume de bani importante este aceea de a-si satisface toate „poftele” pe care alta data le-a taiat de pe lista sa de prioritati. Si stim cu totii asta! Este un fenomen natural si face parte din bucuria de a lucra in domeniul videochatului, independenta financiara pe care ti-o ofera acest job fiind un numitor comun, demn de aplaudat. Poti face si cu siguranta vei face asta, la inceput. Insa dincolo de aceasta etapa initiala, urmatorul nivel de constientizare este cel in care modelele de la PARADIZ au inteles ca uneori este foarte usor a risipi tot efortul pe care l-ai depus. Insa pentru ca PARADIZ este „cu si despre oameni”, nu  lasam nimic la voia intamplarii! Noi oferim modelelor noastre de videochat din Iasi  si din Bucuresti inclusiv consiliere in ceea ce priveste managementul financiar.

Fiecare model, indiferent de cat de sus a urcat, in toate topurile, trebuie sa fie constienta si de faptul ca job-ul de model de videochat nu este unul „pentru totdeauna”, dupa cum, de altfel, niciun alt job nu este! De asemenea, lucrurile pot lua mereu o turnura diferita, din varii motive, uneori dintre cele mai neasteptate. De aceea este foarte important sa „profiti” de succesul pe care il ai atata timp cat acest lucru este posibil. Asta inseamna ca pe langa toate acele „mici placeri” pe care ti le vei putea indeplini oricand, va conta enorm felul in care vei sti sa nu exagerezi, sa nu te arunci in cheltuieli inutile, ci sa economisesti si sa iti investesti veniturile pentru ca in momentul in care vei pune punct acestei experiente, sa iti poti asigura si pe viitor un trai cat se poate de confortabil, asemeni celui cu care te-ai obisnuit deja, in timpul in care ai lucrat ca model. Altfel, te poti trezi in situatia in care brusc ai revenit in capcana si te-ai intors la stilul de viata de pe o zi pe alta, lucru foarte greu de gestionat, mai ales din punct de vedere psihologic. Si nu vrei asta, nu-i asa?

Da, modelele de videochat de la PARADIZ din Iasi au inteles cat de importanta este stabilirea unor teluri clare si ambitia de a lucra in directia indeplinirii acestora, satisfactia „lucrului bine facut” fiind cu atat mai mare, cu cat vor bifa, rand pe rand, fiecare paragraf din lista lor de dorinte.

A face investitii inteligente, asta inseamna management financiar de succes! Iar asta face diferenta, pentru ca la final de zi, fiecare dintre colegele noastre sa poata afirma, cu zambetul pe buze:

„Da, am reusit!”

Pana data viitoare,

Lady Di