Ca cele mai multe dintre persoanele pe care le-am cunoscut, am inceput sa fac videochat aflata fiind intr-un impas financiar. Era, propriu-zis, barca mea de salvare.

idea concept

Parintii aveau probleme de sanatate, banii erau putini, si desi poate prematur pentru cineva de varsta mea, ma declar o familista convinsa. Asa ca am hotarat sa iau atitudine, angajandu-ma la un studio de videochat din Iasi. Pentru inceput au stiut doar doua persoane, pe care o sa le numesc ,,pilonul meu de trust”.

Usor, usor, am inceput sa castig banuti. Dat fiind natura adult a jobului, incercam sa ma feresc cat mai mult, sa nu cumva sa afle ai mei, sa nu-i fac de rusine.

670px-hide-your-feelings-from-a-girl-you-like-step-6-version-2

La un moment dat, intr-o discutie telefonica, mama-mi ,,arunca pastila”: ,,Tu faci videochat!”. Raspunsul meu a fost sovaitor, dar sincer: ,,Da…”. Cum putea sa afle? Se spune ca mamele simt, altfel nu-mi pot imagina. Ca sa rup putin din emotia momentului si s-o impartasesc cu voi, va pot zice ca eram mega-fericita. Spuneam la toata lumea ca mama mea e cea mai faina femeie, incremenita intr-un zambet.

1470000

Era a treia persoana care stia, dar de a carei confirmare aveam cea mai mare nevoie. Daca stau sa fac o analiza before and after, as putea spune ca a fost cel mai bun lucru faptul ca a aflat. Nu a mai trebuit sa mint, o aveam pe mama care ma sustinea si cu care am inceput sa vorbesc mai mult ca inainte. Stiti, mama mea a fost genul de parinte care ma alinta doar cand dormeam si a pus foarte mare accent pe educatia mea, chiar drastic uneori. Tocmai de aceea mirarea mea privind reactia ei a fost cu atat mai mare.

rachel-jay_mother-daughter_00531

Nu stiu daca videochatul sau independeta financiara pe care mi-a oferit-o jobul mi-a imbunatatit relatia cu mama, dar cert este ca ceva s-a schimbat. M-am responsabilizat, muncesc de 2 ani, mi-am luat, cum s-ar spune, zborul.

trofeu2

Daca la inceput pluteam, acum simt ca ma inalt spre performante profesionale. Unde? Intr-un studio de videochat super corect: Paradiz. Aici am aflat ca cele mai frumoase povesti sunt cele reale. Iar eu o scriu pe a mea chiar acum.