… Asa s-a desfasurat seara de 30 noiembrie in Paradiz. Muzica rasuna in acordurile antrenante ale formatiei So what?, si, desi era abia inceputul serii, invitatii nostri deja prinsesera ritmul, sampania curgea si toata lumea se simtea excelent. Incet- incet, se adunau oaspetii si, printre ei, bineinteles, ajungeau si finalistele tombolei pentru premiul pus la bataie de echipa Paradiz, un super-super iPhone 8. Fetele, insotite de partenerii lor sau de prietene soseau una dupa alta. Unele mai timide, altele mai exuberante, toate imi spuneau acelasi lucru cand ieseam in intampinarea lor: “E pe bune? Chiar pot fi extrasa castigatoare?” sau “Am crezut ca e o farsa! Si chiar canta Guess Who?”

Clubul nostru s-a umplut cu viteza luminii si, la ora 00:45, intrerupand muzica, maestrul de ceremonii anunta inceperea tombolei. In sala se auzea un zumzet general, iar entuziasmul si emotiile participantelor putea fi resimtit in aer.

Urc pe scena, impreuna cu MC-ul nostru, contagiata fiind de emotiile fetelor si in acelasi timp nerabdatoare sa aflu cine este norocoasa castigatoare care la finalul serii nu va pleca doar cu amintirea unei petreceri de neuitat, ci si cu cel mai dorit telefon al momentului. Incepem prin a citi toate codurile participante, aferente fiecarei finaliste. Punem toate codurile in bol, filmarea este pornita si…

… In emotia generala si in sunetul prelung al tobelor, se extrage codul castigator: 2-B-C-U-F-A-T-G. Citim codul si, la o masa chiar din apropierea scenei, o domnisoara blonda, cu bucle, cuprinsa de emotie, ne arata display-ul telefonului si realizez ca premiul nostru si-a gasit stapana. Valentina C., pe numele ei, urca cu pasi tremuranzi pe scena si, ne rosteste, aproape cu ochii in lacrimi, cat de fericita este si cum totusi, inca nu ii vine a crede. Ii inmanam cutia stralucitoare in care o astepta premiul cel mare, o imbratisam, o felicitam si pot sa simt cum tremura. Emotii pozitive. Asta ne-am dorit sa obtinem prin acest concurs si se pare ca scopul a fost indeplinit cu mare succes.

Nu am uitat, bineinteles, nici de finalistele care nu au pus mana pe marele premiu, atat acestea, cat si insotiorii lor, primind vouchere valorice la Palas Mall, aspect care a creat o surprinza si bucurie generala. Rand pe rand au venit la mine sa imi spuna cum vor mearge sa faca cumparaturi pentru Mos Nicolae pentru iubit, prietene sau familie, folosindu-se de cupoanele primite de la noi.

Seara a continuat in acelasi spirit festiv. Ne-a (in)cantat Guess Who, am baut cocktailuri ale caror denumire nu o mai retine decat barista, am dansat pana am cedat si am renuntat la pantofi, am facut mii de poze, atat selfie-uri, cat si folosindu-ne de photo booth-ul amplasat in club de partenerii nostri de la Imagico.

Am ramas cu amintiri frumoase, imortalizate in fotografii ce vor avea loc de cinste in albumul nostru, cu zambete si lacrimi de fericire, cu clinchetul paharelor de sampanie si gustul dulce-amarui al terminarii unui eveniment pentru care am dat 100% din noi. Ei bine, acum ca am terminat petrecerea de 15 ani de Paradiz… ce spuneti, ne apucam de planuri pentru Revelion?