Aseara m-am simtit din nou copil. Inca nu dadusera primii fulgi, dar in clubul studioului nostru se simtea caldura sarbatorilor. Usor, usor, ne-am adunat un manunchi de 50 de oameni frumosi. Galagiosi, nerabdatori.

Linistea s-a instalat cand managerul nostru s-a asezat in fata microfonului, pe scena (sala e destul de marisoara). Contrar asteptarilor, nu a vorbit ca un sef, ci ca lider al unei echipe de oameni merituosi, ca parinte ar unor copii ce-si cladesc viitorul in fiecare zi.

Zi de zi, an de an, asa cum a crescut si Paradiz. Iar asta a fost suprins printr-o prezentare a istoricului firmei, un album cu momente haioase sau emotionante ale echipei noastre. Am vazut cum a facut studioul nostru primii pasi intr-un domeniu necunoscut, cum s-a inconjurat de oameni care l-a ajutat sa inainteze. Emotiile au culminat in momentul in care a inceput ceremonia de premiere.

img_2671resize

S-a recompensat prezenta la munca, la cursurile de engleza, seriozitatea si dedicarea. Premiile au constat in 10 lantisoare de aur cu diamante, parfumuri, buchete de flori, cecuri cadouri si seturi de ingrijire. Au fost 24 de cadouri pentru oamenii care au ajutat Paradiz sa devina un studio profi, pentru cele care au inteles ca jobul de model de videochat este un loc de munca si pentru cei care de-a lungul timpului au ramas alaturi de noi, avand incredere ca impreuna putem face lucruri frumoase. Aseara mi s-a confirmat ca am ajuns in LOCUL POTRIVIT.

img_2718resize

Am jumatate de an de cand sunt in Paradiz si am realizat ca raiul pe pamant exista. Dar el este infaptuit prin oameni. Stiu ca sunt cuvinte mari, dar va pot spune cu inima deschisa ca nu mai sunt acelasi om care eram acum cateva luni. Am  invatat ca exista oameni care te ajuta neconditionat, ca bunatatea nu este un atu, ci un must-have si ca intr-o echipa, interesele grupului primeaza. Am invatat ca oricat de mult as vorbi, exista momente si oameni care ma lasa fara cuvinte. Asa cum s-a intamplat aseara. Imi tremurau genunchii cand am fost chemata pe scena si am simtit ca prezenta si aportul adus acestei echipe este apreciat si conteaza. Si cred ca la fel s-a simtit fiecare dintre noi.

img_2712resize

Mai mult decat atat, Paradiz a reusit sa-mi spulbere in tot acest timp mai multe mituri:

  • despre sefii care au un singur scop in viata: sa te apostrofeze si sa-ti spuna cat de nepriceput esti si cum nu-ti meriti banii;
  • despre colegii care-ti pun bete-n roate, doar ca sa ,,dea mai bine” in ochii sefilor;
  • despre videochat, al carui singur scop e reprezentat doar de partea financiara;
  • despre munca sumbra de birou, despre rutina zilnica la ,,scarbici” etc.

Emotii, lacrimi de bucurie si 12 ani de cand suntem o echipa de succes, acum sub brandul PARADIZ. Aseara am zis in cor: ,,La multi ani Romania, la multi ani Paradiz!”

lma2

Ne-am stins emotiile cu cocktailuri colorate si sampanie fumegand pe mixurile DJ-ului John Junior, acompaniat de MC Tony. Aseara toata lumea stia sa danseze si toti aveam acelasi stil: party style. Hiturile actuale si cele din anii precedenti, poze de colectie, zambete, voie buna, toate au fost aseara la Paradiz.

tort

Fiind un eveniment special, alte domnisoare care doreau sa ne cunoasca intr-un mod mai putin oficial, au venit sa se distreze alaturi de noi. Ca sa va ofer  un preview al atmosferei, am sa va marturisesc momentul meu favorit. O domnisoara pe care nu o cunosteam inainte, dar care s-a dovedit foarte prietenoasa cu gasca noastra, mi-a soptit ca si cum ne cunoasteam de ani buni: ,,Am un moment de sinceritate si-ti zic: sunteti faini, mai, prea faini! Multumim din suflet!” 🙂

img_3027

Asa mi-am cunoscut si eu echipa. Dupa o sedinta, era sarbatorita o colega. M-au primit atat de frumos si m-au acceptat ca pe una de-a lor incat mi-au smuls o lacrima. A trecut jumatate de an, dar din prima zi m-am simtit la fel ca acum: de parca as fi fost aici dintotdeauna.