Jobul la Paradiz m-a invatat un lucru foarte important: sa iau o pauza. Dupa cateva ture consecutive, atunci cand simt ca problemele ma coplesesc, atunci cand simt ca am tras prea tare de mine si, cel mai adesea, fara motiv. Pentru simplul fapt ca merit un moment doar pentru mine, pe care sa-l petrec asa cum simt mai frumos.

Toata lumea crede ca videochatul este despre bani, masini scumpe si cheltuieli irationale. Dar nu este asa. Intr-o societate uscata de saracie, in care calitatea vietii este determinata de numarul zilelor in care reusesti sa-ti intinzi, cu chiu cu vai, salariul, pe acoperirea nevoilor elementare (mancare, transport, utilitati), viata intr-un studio vine cu un upgrade considerabil de lifestyle. O zi libera, in decursul saptamanii, in care sa o petreci doar pentru tine, un weekend la munte de deconectare, si nu doar cu o ocazie speciala, alaturi de toate lucrurile pe care ti le permiti, atunci cand incetezi sa mai lupti in fiecare zi pentru un trai cat de cat decent, arata adevarata schimbare pe care o aduce videochatul.

Mai mult, inveti sa-ti diversifici gusturile, stilul, alegerile, experientele, toate lucrurile care ne definesc ca oamenii, pentru ca iti permiti pentru prima data sa le faci. Ai resursele necesare: timp si bani. De restul trebuie sa te ocupi singura.

Acum nu vreau sa creez o utopie. Viata intr-un studio nu inseamna doar lapte si miere. Ca in oricare job, si aici vor mai exista nemultumiri, si aici intr-o zi te vei trezi cu fata la cearsaf si nu-ti va conveni nimic, vei avea poate pareri diferite fata de unele colege etc. Suntem oameni si tensiunile care pot aparea intr-un colectiv nu ne ocolesc nici pe noi. Insa modul in care raspundem la ele face diferenta.

sLa Paradiz, din postura de angajatori, nu consideram ca suntem stapani pe viata ta, nu-ti impunem alegerile noastre si nici nu venim cu bagajul nostru de probleme, pe care mai apoi sa le revarsam asupra ta. Incercam sa fim intelegatori cu fiecare in parte si invatam din mers sa gasim solutii cat mai potrivite, la problemele noi cu care ne confruntam. Pentru ca am cunoscut de-a lungul anilor mii de persoane, fata de care am luat rolul de mama sau tata, confident, psiholog sau prieten. Am intalnit provocari si situatii delicate, dar am reusit sa ne adaptam impreuna.

Daca iti doresti o schimbare, daca stresul pe care actualul tau job ti-l ofera este prea mare si vrei sa traiesti mai frumos si mai bine, te asteptam sa ne cunoastem. Poate locul tau este in echipa Paradiz. Hai sa descoperim impreuna, programand o discutie la o cafea:

Iasi: 0756.095.716 / 0756.166.255

Bucuresti: 0723.935.925 /  0756.166.255

Te asteptam cu drag!