10 (zece). Nota pe care noi o acordam fiecarei domnisoare sau doamne din Paradiz. Caci tu, femeie, o meriti cu prisosinta. Pentru ca infrunti orice cu zambetul pe buze, pentru ca ai curajul sa faci lucrurile si altfel decat calea cunoscuta si batatorita de toti, pentru ca esti lipsita de aparare‚Ķ doar pana ti se usuca lacul de unghii. ūüôā

                                                                                                                                                               (Sursa: Google Images)

Pe 10 Martie, la distanta de doar doua zile de Ziua Femeii, ne-am adunat in Clubul Paradiz pentru a ne sarbatorii si primi cadouri, asa cum se cuvine. Nu am lasat niciodata sa treaca neobservata Ziua Femeii, caci suntem, mai presus de toate, o comunitate de femei. Dar pentru ca am lasat ziua de vineri sa fie una dedicata strict mamelor, bunicilor, matusilor, oferindu-le pe cat posibil timpul si recunostinta noastra, ne-am luat revansa pe 10 martie.

                                                                                                                                                          (Sursa: Google Images)

Momentul a coincis si cu ‚Äúsedinta‚ÄĚ noastra lunara, unde ne discutam of-urile si premiem excelenta. Iar duminica fix asa am facut! Am impartit flori si daruri celor mai corecte si muncitoare fete, oferindu-le premii constand in bijuterii, parfumuri si cosmetice.

                                                                                                                                                            (Sursa: Google Images)

Si cum o intanire intre colegele de la Paradiz nu se termina niciodata cand ‚Äúinchidem catalogul‚ÄĚ, nici de aceasta data nu am plecat acasa fara sa ciocnim un pahar de sampanie.

                                                                                                                                                                   (Sursa: Google Images)

Sampania a curs, muzica a pornit (i-am avut invitati pe DJ-ii rezidenti Fratelli, ca de fiecare data) si ne-am distrat pana tarziu in noapte, amanand planurile pentru a doua zi, bucurandu-ne de faptul ca avem un job cu atat de multe beneficii: cadouri, petreceri & distractie, prietenie!

                                                                                                                                                              (Sursa: Google Images)

 Si mai presus de toate, cel mai tare ne incanta faptul ca avem un job care ne permite sa punem alarma pe snooze atunci cand vrem sa mai lungim putin noaptea! Cum sa nu iubesti viata asta?!?