Daca va intrebati ce s-a mai intamplat in PARADIZ in saptamana ce a trecut, va spun cu mandrie ca am fost in deplasare! Timp de trei zile am participat cu totii la renumitul eveniment BCams, care a avut loc in Bucuresti in perioada 5-7 noiembrie 2019. Ne-am pregatit asa cum se cuvine si ne-am intors victoriosi acasa, cu inca trei premii pe care sa le adaugam in vitrina cu trofee! Plus o multime de amintiri dintre cele mai placute!

PARADIZ a plecat din Iasi catre Bucuresti la prima ora a zilei, cu bucuria caracteristica echipei noastre atunci cand vine vorba de noi provocari, impreuna cu doisprezece dintre cele mai bune modele de videochat din cadrul studioului nostru. Si desi a fost un drum destul de lung, timpul a zburat cu repeziciune, iar entuziasmul ne-a tinut nerabdatori sa dam startul unei noi experiente de neuitat.

Intregul eveniment a fost pus la punct cum nu se putea mai bine, in cele mai mici detalii, inceputul fiind marcat de cina oficiala, la care s-au reunit toti participantii. Seminariile si prezentarile de pe parcursul ambelor zile au avut loc in incinta Hotelului Intercontinental din Bucuresti, urmate de cele doua gale de premiere (organizate in locatii la fel de elegante) si de doua seri de petreceri private in doua dintre cele mai renumite cluburi din capitala.

Odata ajunsi la fata locului, ne-am organizat rapid si ne-am prezentat la primul seminar la care am fost invitati sa participam, si anume la prezentarea Stripchat. Am intrat in sala purtand cu mandrie camasile cu brand-ul PARADIZ si ne-am bucurat sa ne reintalnim cu echipa Stripchat, cei care se numara printre colaboratorii nostri de succes si carora le-am facut de curand o vizita oficiala la sediul lor din Cipru. Am fost pusi la curent cu ultimele noutati in domeniu, iar la final am avut ocazia sa discutam in detaliu tot ceea ce ne-a atras atentia pe parcursul prezentarii, intregul lor staff  fiind extrem de volubil in a oferi raspunsuri tuturor intrebarilor pe care le-am adresat.

Pauza de pranz a fost un adevarat moment de deliciu, meniul fiind atat de variat, incat ne-am hotarat cu greu ce sa alegem din intreaga paleta de arome.

A urmat prima gala oficiala de premiere, seara organizata la inalt nivel de eleganta si profesionalism, pornind de la limuzinele care ne-au asigurat transportul de la hotel catre locatie si pana la rochiile extrem de stilate care s-au perindat prin fata ochilor nostri. Si pentru ca modelele de videochat de la PARADIZ se ridica la standarde de top, ne-am bucurat sa incheiem gala cu doua premii care le-au fost inmanate colegelor noastre, si anume:

 Most Glamour Model, oferit de catre echipa Xlove si

Best Model Revelation, oferit de catre echipa Stripchat.

Mi-ar fi greu sa pun in cuvinte emotiile pe care le-am incercat cu aceasta ocazie, atat noi, cei din staff-ul auxiliar, cat mai ales cele doua modele premiate! Pot doar sa spun ca m-am bucurat sincer pentru ele si m-am simtit extrem de mandra sa fac parte integranta din PARADIZ!

Seara s-a incheiat cu o petrecere privata, dedicata tuturor participantilor Bcams, care a avut loc la Loft, unul dintre cele mai selecte cluburi din Bucuresti. Am dansat, ne-am distrat, iar la masa PARADIZ  sampania a fost iluminata de efectele de butaforie pe care le-am pregatit din timp pentru eveniment.

In cea de-a doua zi am spus „prezent” seminariului  in cadrul caruia, spre mandria noastra, a tuturor, CEO PARADIZ  a fost unul dintre speakeri.  Sala a fost arhiplina, iar echipa noastra si-a facut aparitia in stilul profesionist caracteristic. Am impartasit cu placere viziunea PARADIZ in ceea ce priveste managementul unui studio de videochat ,  am ascultat cu atentie si opiniile celorlalti participanti, iar la final aplauzele de care ne-am bucurat au spus totul!

Cea de-a doua gala de premiere a fost inca un prilej de bucurie pentru intreaga echipa, trofeul CamStar of the year pe care l-am oferit uneia dintre cele mai bune modele de videochat de la PARADIZ fiind incununat de emotii si de lacrimi de bucurie.

„Nimic nu se compara cu prima data cand urci pe o scena oficiala, prima data cand te adresezi unui public atat de numeros, prima data cand primesti un astfel de premiu! O sa-mi amintesc mereu ziua asta!”

Asta ne-au marturisit la final, lucru care mi-a ramas intiparit in memorie si m-a facut sa imi dau seama cat de mult conteaza pentru ele un astfel de moment si cat de mult le motiveaza pentru viitor.

Aventura Bcams a luat sfarsit cu cea din urma petrecere privata care a fost gazduita de Fratelli, de aceasta data, iar atmosfera de sarbatoare a domnit pe parcursul intregii seri.

Inchei prin a concluziona: astfel de evenimente sunt extrem de importante, atat pentru modelele, cat si pentru parteneri, owneri, staff-ul studiourilor de videochat. Pentru ca in cadrul lor ti se ofera ocazia sa fii la curent cu tot ceea ce este nou, ti se da sansa sa socializezi si sa poti comunica in mod direct cu cei care fac parte din domeniu, iar legaturile care se construiesc aici au efecte pozitive pe termen lung. Felicitari atat organizatorilor, cat si tuturor celor care au luat parte alaturi de noi in aceste zile la intreaga desfasurare de forte!  Iar daca vrei sa fii si tu parte din poveste, te asteptam la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, sa te alaturi echipei.

Si cine stie, poate data viitoare vei fi tu acolo, pe scena!

Lady Di