Despre PARADIZ, ne place sa spunem ca este cel mai corect studio de videochat din Iasi. Asta inseamna ca aici nu sunt niciodata probleme cu plata banilor si tot jobul se desfasoara in cele mai ok conditii. Asa ca, atat fetele care au mai lucrat in domeniu, cat si cele noi, se simt aici de la excelent in sus. In plus, credem foarte mult in respectul reciproc dintre management si colaboratoare. Credem ca amabilitatea si seriozitatea ne ajuta sa castigam banii in cele mai placute conditii.

Tinem neaparat sa spunem ca relaxarea si confortul fetelor sunt cele mai mari prioritati ale studioului. Asa ca nimeni nu pleaca stresat acasa. Chiar daca a fost o zi grea sau usoara. Cel mai frumos lucru la PARADIZ este insa acela ca fiecare primeste o sansa. Orice fata care vrea sa faca bani si este simpatica, serioasa, comunicativa este ajutata sa reuseasca. Gaseste aici sprijin si discretie fata de intimitatea sa. Iar asta ni se pare chiar super-super!

Te invitam sa ne urmaresti, sa socializezi cu noi si sa ne intrebi absolut tot ce doresti pe wall-ul PARADIZ. Iar daca vrei sa vezi cum poti sa lucrezi la un studio super-super, poti sa ne cunosti oricand la o cafea, la sediul nostru. Esti binevenita oricand!