Nu de putine ori mi s-a pus intrebarea ,,De ce Paradiz?”. Raspunul e simplu: pentru ca este diferit. Paradiz este corect, nu face recrutare folosindu-se de bonusuri inexistente si oferte mincinoase. Nu te exploateaza, nu te minte la angajare, nu iti prezinta jobul intr-o maniera deformata. In schimb, te ajuta ca si om, atat ca si experienta de job, cat si ca persoana. Te sprijinim, te ascultam, suntem alaturi de tine.

paradiz-banner-06

La Paradiz esti, inainte de a fi angajat, om. Orice job iti ofera bani, insa videochatul are avantajul de a te sustine financiar mai mult decat un job obisnuit. De ce? Pentru ca sunt oameni, mii de oameni dispusi sa plateasca pentru a fi, chiar si virtual, in compania unei fete agreabile, dupa ce-au venit de la serviciu, obositi si stresati de grijile cotidiene. Era si normal sa se intample asta, tehnologia a evoluat, acum nu mai trebuie sa trimiti scrisori pentru a tine legatura cu cineva. Dar cu siguranta jobul de model de videochat nu inseamna prostitutie. Daca entertainmentul online ar fi prostitutie, atunci oamenii s-ar indrepta catre site-urile de profil, care ofera show-uri erotice online si gratis. Acolo poti gasi tot ce-ti doresti fara sa fii nevoit sa platesti. Dar nu pentru asta este videochatul. Videochatul raspunde nevoii unor oameni de frumos, de companie, de conversatie, de umanitate, nu de papusi de plastic gata sa faca orice pentru 2$. Si de aceea fetele care lucreaza la Paradiz vor avea mereu castiguri extraordinare, pentru ca le oferim traininguri menite sa le ajute sa inteleaga natura acestui job.

paradiz-banner-01

Suntem alaturi de ele, mai ales de tinerele care abia fac primii pasi in viata si-si doresc sa inteleaga tot cat mai repede. Nu promovam un job care sa le ,,strice” ca oameni sau care sa le dezvolte o latura materialista. Ele au inteles ca jobul de model online este doar o modalitate de a-si castiga un trai mai mult decat decent, dar atunci cand au parasit usa studioului, se intorc la viata lor normala. Acolo unde sunt studente, asistente, avocate, jurnaliste, mame sau iubite. Unde au ales sa discute despre acest job daca au considerat ca vor primi sprijin si intelegere sau nu, daca cei dragi nu sunt suficient de deschisi.

Noi consideram ca le oferim o educatie si o viziune despre viata de adult, cu responsabilitatile pe care le implica un job. De asemenea, atunci cand au probleme le oferim sprijin. Orice fata care vine suparata la locul de munca este ascultata, inteleasa, ajutata financiar sau moral sa-si depaseasca problema. Iar cand vine vorba de clipele frumoase, tot langa ele suntem. Daca doresc sa faca marele pas, suntem alaturi de ele din toate punctele de vedere. Daca este ziua lor, le serbam si le pregatim surprize. Daca sunt serioase si se straduiesc sa evolueze, le premiem cu cadouri consistente si, totodata, simbolice. Mergem impreuna la traininguri internationale unde au oportunitatea de a cunoaste oameni de succes, care au reusit pe plan profesional. Mergem la mare, la munte, la pinicuri, la gratare, socializam, ne cunoastem, oferim posibilitatea noilor colege sa se integreze.

qqqq

Paradiz nu este doar despre bani. Este vorba de un colectiv atent ales, care te ajuta sa te descoperi si sa-ti intelegi motivatiile pentru care muncesti, dar si sa fii chibzuita, folosind banii castigati aici in moduri cat mai constructive pentru tine. De asta este diferit Paradiz.

_dsc3708 as smart object-1

Ne promovam in cercuri restranse, intrucat la usa noastra mereu vor fi fete dornice sa ne cunoasca. Si asta deoarece am fost recomandati de fetele care lucreaza sau au lucrat cu noi si care sunt super-multumite de experienta traita la Paradiz. Iar cu ocazia aceasta dorim sa le multumim tuturor fetelor care au avut incredere in noi si-n echipa noastra si fara de care nu am fi fost aici astazi! In acelasi timp, daca doriti sa ne cunoasteti si veniti hotarate sa va faceti viata mai frumoasa, va asteptam cu drag. Nu trebuie sa ai experienta sau ,,pile” pentru a face parte din echipa noastra. Doar dorinta de a avea succes!