Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul unui an care a fost o adevarata provocare pentru noi toti. O situatie care era candva subiect de film a devenit parte reala din viata noastra, iar efectele pe care aceasta pandemie le-a avut asupra noastra a tuturor inca nu sunt vizibile in totalitate. Cu siguranta va mai dura un timp suficient de indelungat pana cand vom putea privi in trecut si vom putea spune ca s-a terminat totul cu bine, insa pentru moment cea mai mare provocare este legata de felul in care abordam aceasta schimbare majora, care ne afecteaza stilul de viata in toate aspectele sale.

Insa pentru ca PARADIZ si-a castigat renumele de „cel mai profesionist studio de videochat” tocmai datorita modului in care si-a gestionat activitatea de-a lungul celor aproape 18 ani, indiferent de situatiile pe care le-am traversat, am reusit sa oferim modelelor noastre de videochat cele mai bune conditii de munca. Aceasta a fost intotdeauna preocuparea noastra principala pentru ca lucram cu oameni, ceea ce spune totul! Actuala criza cu care ne confruntam este una cu totul diferita, pentru care probabil nimeni nu era pregatit cu adevarat, insa determinarea cu care am abordat intregul fenomen a facut ca schimbarile produse in PARADIZ sa fie in concordanta cu toate reglementarile aflate in vigoare, la nivel national si mondial si cu intreaga dinamica a lucrurilor.

Inca de la inceput, la PARADIZ s-a impus respectarea cu strictete a tuturor masurilor de protectie si preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, nivelul de responsabilitate al tuturor angajatilor companiei noastre fiind educat in asa fel, incat sa ne permita desfasurarea activitatatii in conditii perfecte de siguranta. Pornind de la tot ceea ce inseamna igienizarea constanta si minutioasa a tuturor spatiilor de lucru si pana la instruirea tuturor celor care fac parte din echipa, la PARADIZ lucrurile au fost inca de la inceput tratate cu maxima seriozitate. Si tocmai datorita faptului ca am pus mereu mai presus de orice siguranta modelelor noastre de videochat, pentru a evita aglomerarile si pentru a limita contactul cu un numar prea ridicat de persoane, inclusiv procesul de angajare la PARADIZ a fost  suspendat pe tot parcursul starii de urgenta din aceasta primavara, fiind reluat abia in momentul in care s-a remarcat o imbunatatire a situatiei la nivel national in ceea ce priveste numarul cazurilor de infectare.

La ora actuala toate locatiile PARADIZ, atat din Iasi, cat si din Bucuresti sunt dotate cu cele mai performante elemente de tehnologie care sa ne ajute sa tinem in frau orice potential pericol. Lasand la o parte tot ceea ce inseamna produse de dezinfectare si igienizare, care sunt absolut necesare in orice incinta, indiferent ca vorbim despre un sediu de afaceri, un magazin sau despre locuinta personala, la PARADIZ standardele sunt ridicate la un cu totul alt nivel.

Accesul in locatiile noastre se face numai dupa parcurgerea filtrului de igienizare si testare. Ne-am dotat cu sisteme de masurare a temperaturii corporale de ultima generatie, astfel incat sa putem urmari indeaproape starea de sanatate a tuturor celor care ne calca pragul.

Termoscanerul este prevazut cu un senzor  de inalta precizie medicala, asigurand masurarea igienica a temperaturii, fara contact direct. Temperatura este citita cu exactitate, toleranta acestui dispozitiv fiind de doar aproximativ 0.3 grade Celsius. Este destinat persoanelor de toate varstele si pune la dispozitie un spatiu impresionant de stocare a rezultatelor ce pot fi memorate pentru a avea o evidenta a masuratorilor precedente, beneficiind de functiile de afisaj LCD si avertizare vizuala atunci cand temperatura inregistrata depaseste media normala.

De asemenea, am pus gratuit la dispozitia tuturor angajatilor nostri teste rapide pentru determinarea prezentei virusului COVID-19, acestea fiind obligatorii pentru fiecare dintre noi. Obligatorie este si purtarea mastii in interiorul incintei PARADIZ, in tot ceea ce inseamna spatii comune, iar orarul de munca al modelelor noastre de videochat a fost regandit in asa fel, incat atat la momentul intrarii in sediu, cat si la plecare si pe tot parcursul pauzelor sa se evite aglomerarile si sa se limiteze cat mai mult contactul intre colege.

Si nu, nu ne-am oprit aici! Pentru ca PARADIZ a fost in permanenta la curent cu ultimele aparitii la nivel de tehnologie! Pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune conditii de munca intregii echipe, am dotat studiourile cu lampi bactericide Philips de igienizare cu lumina UV. Aceste lampi cu lumina UV reprezinta o metoda de igienizare extrem de eficienta, fiind folosite in prezent in unele spitale din strainatate. Conform ultimelor cercetari in domeniu, a fost demonstrat faptul ca lampile UVC se pot folosi inclusiv pentru impiedicarea raspandirii virusului COVID-19, autoritatile din SUA procedand deja la implementarea lor in spitale, institutii publice, mijloace de transport, etc.

Eficienta acestor dispozitive se datoreaza faptului ca pot steriliza si dezinfecta suprafetele si aerul din imediata apropiere prin expunere, un timp prestabilit. In comparatie cu metodele clasice de sterilizare si igienizare, aceste lampi si-au demonstrat eficienta, asigurand o mai buna acoperire a tuturor acelor suprafete care ar fi putut fi omise de catre factorul uman, rezultatele obtinute astfel fiind cu mult mai performante.

In concluzie, toate aceste masuri pe care le-am implementat ne fac sa avem acel sentiment de siguranta a faptului ca in PARADIZ facem toate eforturile necesare pentru a nu ne expune riscurilor, ca suntem extrem de responsabili in ceea ce priveste situatia cu care ne confruntam si ca putem oferi intregului nostru personal cel mai sigur spatiu in care sa isi desfasoare activitatea in conditii optime.

Iar daca si pentru tine conteaza la fel de mult aceste aspecte, nu uita ca alegerile inteligente incep cu PARADIZ!

 

Pana data viitoare,

Lady Di