Poate una dintre cele mai mari curiozitati cand vine vorba despre modelele de videochat din Iasi este legata de identitatea lor. Cine sunt ele, de ce aleg acest job, care este povestea lor de viata, care este motivatia din spatele alegerii lor? Si lista poate continua indefinit!

Videochatul este un domeniu care a starnit extrem de mult „interes” inca de la inceput, lucru firesc avand in vedere faptul ca vorbim despre un teritoriu inca invaluit de mister. Ne fascineaza ideea de necunoscut si suntem capabili sa devenim adevarati experti in a aplica judecati de valoare in necunostinta de cauza. Cu atat mai mult, cu cat pentru multa vreme, celor din exterior le-a lipsit o perspectiva reala, asmuata, venita din partea unei persoane care a ales sa fie model, iar asta tocmai din cauza perceptiei sociale greu de educat, preferandu-se anonimatul si confidentialitatea,  in mare parte. Lucrurile insa au evoluat de la o zi la alta, iar mentalitatile rigide, desi inca mai exista, sunt din ce in ce mai putine, gratie modelelor care au avut curajul de a vorbi deschis despre acest domeniu si despre ce inseamna in mod real job-ul de model.

Daca ai luat decizia de a lucra ca model de videochat in cadrul unuia dintre studiourile din Iasi, asta inseamna ca vei face parte si tu dintr-un colectiv si ca vei avea alaturi de tine un anumit numar de persoane, mai mare sau mai mic, in functie de locul pe care l-ai ales. Cu siguranta, fiecare studio este diferit si fiecare are propriile reguli de management, iar viziunea asupra domeniului de videochat va fi mereu diferita, de la caz la caz. Insa la PARADIZ accentul pe care l-am pus in permanenta asupra oamenilor ne-a facut sa putem crea un mediu de munca extrem de familiar si sa putem construi o echipa sudata in adevaratul sens al cuvantului. Noi credem ca acesta este un aspect esential, atata timp cat ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre sa fie mandru ca face parte din PARADIZ!

Am spus de multe ori, PARADIZ este „cu si despre oameni”, iar modelele noastre de videochat sunt cele din partea carora primim in permanenta feedback legat de modul in care reusim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor, satisfactia lor fiind pe primul loc pentru noi. Un model fericit este un model care va face performanta! Iar daca te intrebi cine sunt ele, fetele din PARADIZ, raspunsul este unul cat se poate de simplu! Modelele de la PARADIZ sunt cele care si-au dorit mai mult de la viata, care nu s-au complacut in rolul de victima al anumitor situatii nefavorabile si nu au dat vina pe „soarta”, ci au ales sa isi scrie viitorul cu propriile maini. Sunt acele persoane care au inteles ca viata pe care si-o doresc si la care altii doar viseaza se afla la un pas distanta si ca tot ceea ce trebuie sa faca este sa aiba curajul de a-si croi propriul drum catre succes, alaturi de noi. Fie ca sunt studente la una dintre facultatile din Iasi, fie ca si-au finalizat deja studiile, modelele de videochat de la PARADIZ sunt cele care si-au propus un tel foarte clar si care lucreaza zi de zi la indeplinirea acestuia. Sunt acele femei care nu asteapta de la cei din jur viata pe care si-o doresc, ci au inteles ca independenta este de nepretuit si ca satisfactia oricarui lucru obtinut in urma propriilor eforturi este cu mult mai mare.

Modelele de videochat de la PARADIZ nu sunt simple colege. Sunt prietene in adevaratul sens al cuvantului! Iar asta nu numai datorita faptului ca impartasesc acelasi tip de experienta si ca aici au gasit persoane cu care sa rezoneze, ci si datorita numeroaselor momente petrecute impreuna, in afara mediului obisnuit de munca. Vacantele petrecute impreuna, teambuilding-urile, deplasari atat in tara, cat si in afara hotarelor, participarea la numeroasele evenimente dedicate videochatului la care au spus mereu „prezent” au condus la crearea a ceea ce putem numi astazi cu mandrie „familia PARADIZ”.

Da, am auzit numeroase cazuri in care modelele de videochat din Iasi aleg sa se izoleze din punct de vedere social datorita fricii de a nu fi judecate de catre cei din jur care inca nu inteleg pe deplin ce presupune acest job, insa nu trebuie sa fie asa! Nu la PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di