Suntem deja in luna Februarie si mai sunt sunt doar cateva zile pana la renumitul Valentine’s Day. Si cu toate ca aceasta sarbatoare nu este una specifica noua, conceptul a prins din ce in ce mai multe radacini si la noi. Motivul? Pentru ca desi stim cu totii ca iubirea poate fi si merita sa fie sarbatorita in fiecare zi (si nu doar luna aceasta si nu doar pe 14!), a acorda poate mai multa atentie acestui aspect intr-o zi dedicata este, fara dar si poate, un lucru pozitiv. Sigur ca exista foarte multe pareri pro si contra acestui obicei, insa privit per ansamblu, nu, nu este nimic trivial in a te bucura, in a te opri din iuresul zilnic in care uitam de multe ori sa ne axam pe ceea ce conteaza cu adevarat, in a-ti oferi un rasfat macar din timp in timp.

Asta este si motivul pentru care in PARADIZ pregatirile pentru Valentine’s Day sunt in toi! Sarbatorim iubirea, in toate formele ei! 14 Februarie nu este doar despre cupluri! Este despre tine, despre fiecare dintre noi! Este despre a te iubi pe tine insuti, mai presus de toate. Iar aceasta nu este nici pe departe o dovada de egoism! Iubirea incepe cu tine! Ai crede ca este un cliseu ieftin, insa nu e deloc asa. Nu poti oferi celor din jur nimic din ceea ce nu ai deja! Si poate ca de prea multe ori uitam ca, in esenta, iubirea este motorul care sta in spatele a tot ceea ce vrem sa realizam!

Numai atunci cand iubesti iti vei seta teluri cat mai inalte si vei avea determinarea necesara sa le atingi. Si nu datorita unor factori externi, ci mai ales datorita iubirii de sine, cea care te va motiva sa iti doresti mai mult, sa iti poti oferi o viata mai buna, sa poti evolua, sa devii cea mai buna varianta a ta. Asta este mentalitatea modelelor de videochat din Iasi de la PARADIZ! Si este secretul pe care l-au inteles si care le-a tinut in permanenta pe directia catre succes. A fi model de videochat presupune mult curaj, ambitie si constientizarea faptului ca meriti! Meriti sa te poti bucura de fiecare zi, meriti sa ai grija de tine, meriti sa fii libera! Iar la aceste concluzii pot ajunge doar acele persoane care se iubesc pe sine.

A-ti lua viata in propriile maini, asta inseamna iubirea de sine! A decide cum vrei sa traiesti si a nu fi victima circumstantelor. Schimbarea incepe cu tine si nu cu cei din jur! Pentru ca atata timp cat vei astepta ca ceilalti sa te faca fericita, inevitabil te vei pune la dispozitia factorilor externi, iar sentimentul de neputinta care vine la pachet cu o astfel de atitudine este extrem de daunator. Insa atunci cand vei descoperi ca tu esti singura persoana care te va face cu adevarat fericita, vei simti gustul real al libertatii. Si vei scapa de tot ceea ce inseamna frica. Vei lua cele mai bune decizii pentru tine insati si iti vei urmari in permanenta scopul. Vei radia, iar asta va atrage dupa sine persoanele potrivite in viata ta, cele care se vor bucura pentru succesul tau, care te vor sustine si care isi vor dori sa te vada reusind.

Viata nu este o competitie! Fiecare dintre noi are propriul drum de parcurs, propriile provocari si propriile lectii de invatat. Insa atunci cand stii exact ceea ce iti doresti, nu vei pluti in deriva si nu te vei abate de la directia ta, ci vei depasi fiecare obstacol avand certitudinea faptului ca acestea sunt doar trepte pe care trebuie sa le urci in drumul tau catre succes.

De Valentine’s Day, iubeste-te pe tine insati si hai in PARADIZ! Sarbatoreste si tu alaturi de noi!

Pana data viitoare,

Lady Di