Mesaj pentru Europa”: 8 decembrie nu e “o zi ca oricare alta”!

“Ce n-avem acasa”, avem in PARADIZ!

Pe 8 decembrie, “lumea s-a schimbat”!

17 ani si inca “Arde”!

V-am dat deja suficiente indicii? Ei, bine, daca va intrebati ce se mai intampla in PARADIZ zilele acestea, va spun cu entuziasm ca intreaga echipa se afla in febra pregatirilor pentru petrecerea aniversara PARADIZ 17YEARS , poate cel mai asteptat eveniment al anului! Iar pentru ca ziua de 8 decembrie se apropie cu pasi rapizi, ne regasim in fata momentului de bilant, acela in care vom pune sub lupa intreaga evolutie PARADIZ de pana in prezent si vom trage concluziile impreuna, la ceas aniversar.

De la an la an, petrecerile marca PARADIZ au capatat din ce in ce mai multa amploare, ceea ce ne face sa fim si mai motivati atunci cand vine vorba de a pune la punct in cele mai mici detalii evenimentul ce bate la usa. Insa un eveniment de asemenea calibru nu „se intampla” pur si simplu, lansand o idee si o invitatie catre persoanele apropiate. Din exterior poate parea simplu, insa lucrurile nu stau chiar asa! Atunci cand avem de sarbatorit ceva, pregatirea unei petreceri PARADIZ incepe cu mult timp inainte. De ce? Tocmai pentru ca ne dorim ca in ziua respectiva totul sa fie cat mai aproape de perfectiune. Iar ca sa va puteti face o imagine despre ceea ce presupune etapa premergatoare evenimentului, iata cam care sunt cativa dintre pasii pe care ii parcurgem!

Inainte de orice, se stabileste din timp tematica petrecerii,  bugetul pe care il vom aloca si se contureaza „pe hartie” intentiile cu privire la felul in care ne dorim sa arate evenimentul cu pricina. Odata ce am stabilit planul oficial, se contracteaza artistii care vor urca pe scena PARADIZ, se pregatesc listele de invitati si se delimiteaza cu atentie sarcinile fiecarui segment al firmei, pornind de la echipa de marketing si promovare si pana la cei responsabili cu partea tehnica, cu amenajarea locatiei, cu aprovizionarea barului, inclusiv cu stabilirea pas cu pas a programului serii.

An de an, la fiecare petrecere aniversara in parte, PARADIZ a pus la cale o surpriza de proportii, aducand in mijlocul nostru de-a lungul timpului o buna parte dintre artistii preferati ai momentului, luand mereu in considerare preferintele modelelor noastre.

Asa se face ca printre cei care au sarbatorit alaturi de noi sa fie nume ca Guess Who, Grasu XXL, Silviu Andrei, Daniela Crudu, Bobi Dumitras, So What, John Junior, Tony Q, iar anul acesta… 8 decembrie nu va fi “o zi ca oricare alta”, avandu-i ca invitati speciali pe nimeni altii decat cei din trupa PARAZITII! Da, putem spune cu mandrie ca anul acesta am ridicat stacheta si mai sus, iar entuziasmul cu care asteptam ziua evenimentului este la cote maxime! Iar daca vrei sa sarbatoresti si tu alaturi de noi, ti-am pregatit un concurs si un premiu aniversar! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi urmatorul link  www.paradiz.ro/17years/ si sa-ti confirmi prezenta la petrecere completand formularul! Pastreaza SMS-ul nostru cu codul de validare si poti pleca acasa cu un telefon mobil marca Samsung A20!

Indiferent de ocazie, standardele PARADIZ nu permit oricui accesul in premizele locatiei noastre. Pentru oricine isi inchipuie ca fiind vorba despre un studio de videochat, lucrurile nu sunt tratate cu seriozitate, va reamintesc un lucru foarte important: petrecerile PARADIZ sunt evenimente private, care au loc in Iasi in incinta clubului nostru privat, la care invitatii sunt alesi cu cea mai mare atentie, selectia fiind mereu una riguroasa, fie ca vorbim de artisti din lumea muzicii, fie de colaboratorii si partenerii nostri apropiati sau de staff-ul de bartending, atat de important in cardul oricarei petreceri, tocmai pentru ca mainile lor de profesionisti vor dicta rasfaturile de arome ale serii, iar show-urile lor de flair bartending vor completa atmosfera de sarbatoare!

Zilele premergatoare petrecerii sunt intotdeauna cele mai solicitante! Pe ultima suta de metri, se verifica toate confirmarile de prezenta, se fac rezervarile la hotel pentru artisti invitati si se pregateste tombola pentru participanti. Iar pentru ca modelele noastre de videochat sunt intotdeauna pe primul loc, tot in aceste zile se aleg cu atentie premiile pentru performanta si corectitudine pe care le vor primi in cadrul petrecerii. Si tot acum se pregatesc trofeele cu titlu onorofic oferite partenerilor nostri de suflet (care ni se vor alatura pentru a sarbatori impreuna) si se pun la punct ultimele detalii organizatorice!

Desi din exterior o petrecere poate parea doar un alt motiv de distractie, pentru cei care se afla in spatele “scenei” asta presupune multe zile de organizare si de efort sustinut, pe toate planurile. Insa stim ca intreaga desfasurarea de forte se va fi meritat, in momentul in care pe chipurile tuturor se va citi bucuria, entuziasmul si satisfactia de a face parte integranta din poveste! Inca putin si vom putea spune la unison „La multi ani, PARADIZ”!

Pana data viitoare,

Lady Di