Acesta nu este un articol despre videochat, ci despre femei. Mici, mari, plinute, slabute, inalte, scunde, crete, nazbatioase sau gingase. Este un motiv sa zambesti.

Ti-a spus cineva cat esti de minunata astazi? Daca nu, tin sa-ti amintesc cateva lucruri pe care le uiti adesea, incepand cu propria-ti valoare:

* meriti tot ce este mai frumos de la viata. De aceea, adu-ti aminte sa nu accepti niciodata mai putin decat THE BEST;

* esti frumoasa indiferent de constitutie sau trasaturi. Deseori uiti faptul ca nu trebuie sa arati conform unor standarde pentru a fi splendida. Te provoc la un exercitiu de imaginatie, in care toti oamenii ar arata la fel. Cum ar fi sa vezi in fiecare zi acelasi chipuri, trecand monotone unele pe langa celelalte? Diversitatea ne face mai frumosi!

image description

* zambeste mai des! Fara frica de riduri, de imprejurari sau de parerea celorlalti. Nu stiu daca se va indragosti cineva de zambetul tau, dar de morocanosi n-au auzit pe nimeni sa se entuziasmeze.

* spune ce simti, cand simti. Se crede ca oamenii regreta doar ceea ce nu au facut. De aceea putin curaj iti va aduce cu siguranta mai multe beneficii, decat regrete.

* nu-ti trai viata conform unor standarde. Nu suntem sabloane de hartie, asa ca iesi din rand oricand ai chef. Societatea nu ar trebui sa-ti dicteze cine esti, asa ca fa alegeri bazate pe ceea ce te face fericita.

* marturiseste-ti dragostea! Oricand simti nevoia, fata de oamenii pe care-i iubesti. Asa incep toate povestile cu happy end, cu-n: ,,Te iubesc!”.

* impaca-te cu tine insuti. Cu totii facem greseli si luam decizii pe care le regretam mai tarziu. Este perfect OK. Nu-ti mai reprosa nimic, greselile fac parte din viata.

* ia o pauza. Pentru a reinvata sa te bucuri de lucrurile simple, pentru a te odihni, pentru a o lua de la capat.marilyn-monroe-gump-twirlit

* iubeste-te si apreciaza-ti valoarea prin tot ceea ce faci.

Este surprinzator faptul ca lucrurile acestea simple sunt uitate adesea de femei, iar asta le face viata mai putin fericita. Chiar daca nu te cunosc, pot intui faptul ca uneori iti incepi ziua cu o cafea, si nu cu un zambet. Ca esti mai coplesita de griji, decat de emotii placute. Ca te vezi un om mai putin bun si o femeie mai putin frumoasa decat esti de fapt.

De aceea am vrut sa-ti amintesc ca ar trebui sa-ti traiesti viata intr-un singur mod: cum vrei tu. Incepand de astazi.