Ce implica mai exact jobul de model de videochat? Si cum anume va trebui sa te pregatesti  in momentul in care alegi sa lucrezi in acest domeniu?

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre asta, insa poate nu ai luat in considerare toate detaliile. Ca in oricare alt job, exista si aici o serie de cerinte si abilitati pe care trebuie sa le detina orice model profesionist de videochat. Iar a cunoaste cel putin o limba straina este unul dintre acestea.

A fi model de videochat in Iasi inseamna ca vei lucra in mediul online, pe site-urile de profil (fie ele din Europa, dar mai ales din SUA), iar asta presupune ca tu sa stapanesti cel putin o limba straina de circulatie internationala, macar la nivel conversational, pentru inceput. Este un lucru esential in acest domeniu, deoarece in caz contrar iti va fi extrem de greu sa comunici cu cei care se afla de partea cealalta a ecranului. Vei avea posibilitatea sa lucrezi pe site-uri de profil unde ti se va cere sa utilizezi prioritar limba franceza, insa marea majoritate a site-urilor sunt cele care folosesc preponderent limba engleza. Insa nimic nu trebuie sa te sperie, pentru ca asa cum am repetat de nenumarate ori, orice lucru se poate invata, atata timp cat exista ambitie. Iar la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, vei avea parte de toata sustinerea necesara, inca din prima zi.

Daca ar fi sa tinem cont de vremurile in care traim si de media de varsta a persoanelor care aleg job-ul de model, putem afirma cu certitudine ca limba engleza nu mai este de mult un mister. Iar asta pentru ca se studiaza deja in scoli inca de la inceput, prin urmare marea majoritate a tinerilor de azi pot intretine cu suficient de multa usurinta o conversatie. Insa in domeniul videochatului lucrurile sunt un pic mai complexe, deoarece aici un nivel avansat de cunoastere a oricarei limbi straine te va propulsa in mod garantat. Cu alte cuvinte, a fi „incepator” nu este suficient daca vrei sa faci performanta. Sigur, exista si exceptii, insa marea majoritate a modelelor de videochat din Iasi de la PARADIZ care ajung in top stapanesc extrem de bine doua sau chiar trei limbi straine.

Chiar daca in momentul in care se aflau la inceput de drum nivelul lor de cunostinte poate nu era neaparat unul foarte ridicat pentru o parte dintre ele, pe parcurs au evoluat si la acest capitol. Iar aceasta evolutie vine atat ca rezultat al cursurilor de limba straina care sunt oferite gratuit la PARADIZ, cat si datorita faptului ca petrecand timp online, au ocazia de a exersa zilnic, ceea ce conduce inevitabil la rafinare.

Practice makes perfect!”, nu-i asa?

Pentru orice model profesionist de videochat de la PARADIZ din Iasi este extrem de important sa poata intretine conversatii cat mai complexe cu cei cu care interactioneaza, mult peste acel nivel de banalitate, redus la doar cateva replici. Iar daca te intrebi de ce, motivul este cat se poate de intuitiv si anume faptul ca cei care te vor vizita zi de zi vor dori sa afle cat mai multe lucruri despre tine, despre pasiunile tale, despre felul in care te definesti ca persoana. Si ceea ce ii va atrage si mai mult va fi sa observe ca au parte de acelasi interes si din directia ta. De aceea este important sa reusesti sa ajungi la acel nivel la care sa poti purta o discutie libera, acoperind cat mai multe subiecte, dintre cele mai diverse. Tocmai pentru ca asta ii va determina pe cei cu care interactionezi sa ramana alaturi de tine! Fidelizarea membrilor este un aspect demn de luat in calcul, pentru ca iti va face munca mult mai usoara si mai placuta, in acelasi timp. Vei putea crea legaturi stranse cu cel putin o parte dintre ei, iar asta aduce cu sine acel sentiment de siguranta a faptului ca te vei putea baza pe prezenta lor in camera ta de chat.

Nu uita ca in lumea online a videochatului diversitatea si „concurenta”este atat de mare, incat un model care isi propune sa ajunga in top va trebui sa bifeze cu brio la toate capitolele! Inclusiv la cel al cunostintelor de limba straina!

Noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie! Programeaza-te si tu astazi pentru un interviu si hai in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di