Dintre curiozitatile celor care sunt interesati de un job in domeniul videochatului se numara intotdeauna urmatoarea: ce face un model?

In primul rand, un model isi face planuri mari, precum: ce vreau sa fac cu viata mea, cat timp ar trebui sa-mi fac economii pentru a-mi plati avansul la casa, cum as putea sa-mi deschid un magazin al meu sau sa investesc in dezvoltarea personala. Cat despre planurile mai mici, ele includ detaliile care sa le ajute sa-si optimizeze munca online: alegerea unui stil in fata camerei, a unui program de lucru sau gasirea de idei pentru sedintele foto.

d

Pentru ca modelele nu au realizari doar pentru ca sunt online. Atunci cand o fata intra in echipa noastra, are parte de tot suportul intregii echipe, care incearca sa-i explice cum sa munceasca cu cap pentru a avea rezultate notabile. La randul lor, modelele investesc in modul in care arata sau in surprizele pe care uneori le fac membrilor, stiind ca pentru a avea succes este nevoie de implicare si perseverenta. De restul conditiilor, precum asigurarea promovarii pe site-urile de profil, a make-up-ului gratuit pentru sedinte si a training-urilor, ne ocupam noi.

Vizavi de munca propriu-zisa, jobul de model de videochat este unul la fel ca oricare altul. Ai responsabilitati, un program, targete de performanta, training-uri, sedinte. Ceea ce il diferentiaza de alte joburi consta in faptul ca, la Paradiz, ai mai multe avantaje. Programul ti-l alegi tu, targetul este cel stabilit de tine, iar de fiecare data cand il depasesti, noi te recompensam cu un procent mai mare si cadouri special gandite pentru fetele care fac din performanta si corectitudine o obisnuinta.

Totodata, un principal avantaj in a fi model consta in faptul ca dorintele tale pot prinde contur mult mai repede. De ce sa muncesti o viata pentru a-ti cumpara o casa? Noi credem ca viata este construita pentru a fi fericita, pentru a exploara si a te bucura impreuna cu cei dragi de momentele care conteaza.

fd

De ce sa-ti petreci cei mai frumosi ani din viata muncind pe branci pentru a plati rate si a avea strictul necesar? Ca model ai posibilitatea de a plati un avans intr-un timp mult mai scurt sau de a-ti face rate mai mari, care pot fi achitate intr-o perioada mai scurta de timp. In acest fel, ai mai mult timp pentru a face ce-ti place si, totodata, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca nu-ti vei putea achita rata luna viitoare. Pentru ca, stim cu totii, surprizele pe plan financiar nu sunt mereu placute.

Daca iti doresti o viata cu mai putine griji si mai multe zambete, te asteptam la noi! Aici dorintele mici si mari prind contur.