Hello, dear! In asteptarea caldurii si a tot ceea ce rezulta bun si frumos din asta, in sediile Paradiz din Iasi si Bucuresti este forfota maaare! Agitatia vine din brainstorming-urile si pregatirilie pentru AW Summit 2019, eveniment care va avea loc in Mamaia, perioada 4-6 iunie.

Ca de fiecare data le suntem aproape organizatorilor atat prin parteneriatul de durata, cat si prin participarea in mod activ in cadrul competitiilor, fiind nominalizati la urmatoarele categorii: Most Inovative Studio, Emerging Live-Cam Studio, Best Romanian Live-Cam Studio, European Live-Cam Studio, Live-Cam Studio of The Year si Most Professional Live-Cam Studio.

Fiecare vot pe care il primim la oricare din aceste categorii este aprecierea pentru totii anii de munca asidua, de progress si adaptare continua de care noi, Paradiz, am dat dovada ca echipa!

Insa nu doar studioul Paradiz merge in cursa pentru premiere, ci si modele noastre de top!

Astfel, colegele noastre sunt nominalizate la urmatoarele categorii: Live-Cam Girl of The Year, Premium Queen, Romanian Live-Cam Model, Best Entertainer, Best Newcomer si European Live-Cam Model.

Nu vrem sa plecam acasa cu mainile goale, asa ca fiecarui model nominalizat ii dorim mult success si nu uitati, dragelor, vom fi acolo sa ne bucuram impreuna de reusita! Suntem mandri si incantati ca avem in echipa oameni care aduc performanta la nivel de rutina.

Pana atunci , avem in grija detalii legate de marketarea prezentei noastre in cadrul AWSummit 2019, impartasim  idei si solutii si, pe cealalta parte, alcatuirea tinutelor pentru tot parcursul evenimentelor, cea din urma fiind partea noastra preferata din intreg procesul creativ. Asa cum ii sta bine unei echipe de calibru, Paradiz va pregati surprize mari pentru prezenta la AWSummit  2019 si de aceea trebuie sa ramaneti cu ochii pe noi!

Pana atunci, asteptam vremea frumoasa, caci bronzul obtinut natural dureaza mai mult! 😉