Toamna se numara bobocii. Nu cred ca este cliseu mai des intalnit ca acesta si nu cred ca este articol, spot publicitar sau strategie de marketing care sa nu foloseasca acest laitmotiv. Zambind, totusi il folosim si noi acum.

“A fost o vara eh, ah, oh, frumoasa ca Marilyn Monroe”, spun versurile unei piese care la Paradiz este pe repeat de cand vara ne-a cam parasit. Si chiar asa este. In urma cu cateva zile am avut sedinta lunara (a se citi petrecereeeee!), unde, dupa o vara superba, ne-am intalnit in aceasi formula. Colegele mele au notat vacante in Republica Dominicana, Grecia, Italia, Spania, Cipru… le-am pierdut sirul. Nu spunem ca vacantele au luat sfasit pentru ca o parte din modelele noastre bifeaza deja a doua sesiune de vacanta, si, de ce nu?, la urma urmei. Viata e frumoasa!

dj-teeks-funky-friday-4

Am impartasit ganduri, poze din vacanta si am ras pe saturate, la un pahar de sampanie. Si m-am retras o clipa, pentru a vedea din exterior lucrurile. Colegele mele sunt femei normale, ca mine si ca tine, insa am realizat ce le deosebeste de multime. Ambitia si dorinta unei vieti frumoase. Nu a unei vieti luxoase, ci a unei vieti frumoase. Imi umple sufletul de bucurie sa imi vad colegele,  venite la Paradiz doar cu vise, si care au crescut si s-au metaorfozat sub ochii nostri. Si nu spunem ca o pereche de pantofi scumpi sau o geanta pot schimba un om, dar il pot multumi, si care e rasplata mai mare decat fericirea din ochii lor?  De-a lungul timpului, fetele Paradiz au invatat ca pentru o viata sanatoasa (si fericita) este mai important sa “cumpere” momente fericite, in detrimetrul lucrurilor. Dar daca un moment fericit pentru unele din noi este o masina noua sau un palton de designer, cine suntem noi sa ne punem in calea implinirii?

Paradiz schimba destine, de la an la an. Si nu, nu e o exprimare deloc pompoasa, pentru ca am vazut schimbarea cu ochii nostri. Indiferent ca este vorba de fete care au venit aici pentru a se putea intretine la facultate, pentru a reusi sa se mute singure sau pur si simplu fete care visau la o viata mai buna, la Paradiz au gasit toate, sub acelasi acoperis, nu doar stabilitatea financiara la care toti visam, ci si prietene de suflet si sustinerea de care avem nevoie in momente cheie ale vietii noastre. Cam asta e cu numaratul bobocilor in gradina Paradiz: vietile schimbate si visele implinite sunt “bobocii” nostri.

Ce facem acum ca incepe scoala? Teme, proiecte, termene limita, restante, sesiune…uff! Colegele noastre care sunt studente sunt linistite caci, avand un job super-super, isi pot imparti programul in asa fel incat sa aiba timp de orice activitate, fie ca este vorba de invatatul pentru un examen sau de iesitul intr-o vineri seara in club si petrecut pana in zori. Pentru ca fetele smart stiu ca toata viata este o chestiune de prioritati si, avand posibilitatea sa isi faca programul asa cum au nevoie, e extraordinar! Viata este mult prea scurta sa fie un amalgam de nemultumiri si frustrari. Adunati experiente frumoase si umpleti-va vietile cu zambete si bucurie!