Poate te-ai intrebat si tu de ce sa alegi sa lucrezi „in PARADIZ” si nu in oricare alt loc?

Acest articol isi propune sa te ajute sa intelegi mai bine care este rationamentul din spatele deciziilor de a ni se alatura ale colegelor noastre din Iasi.

Falsa impresie ca nu ai nevoie de prea multe pentru a deveni model de videochat este una cat se poate de riscanta, pentru ca de cele mai multe ori poate conduce la rezultate dintre cele mai triste. Si prin urmare, un numar suficient de ridicat de persoane renunta la ideea de a mai lucra in domeniu in momentul in care esueaza „de acasa” sau in urma unei experiente negative intr-un studio de calitate indoielnica. Insa daca vrei sa iti dai o sansa reala, trebuie sa fii constienta din start de faptul ca niciodata nu va fi suficient doar sa ai acces la un calculator sau la un laptop, la o conexiune la internet si un cont pe unul dintre site-urile de profil pentru a deveni model de top, cu incasari record. Daca nu vei trata lucrurile cu profesionalism, visurile ti se pot spulbera cat ai clipi cu ochii.

Videochatul nu este un domeniu facil, accesibil oricui si care sa presupuna foarte putine resurse si efort. O astfel de mentalitate nu te va conduce prea departe. Iar asta cu atat mai mult, cu cat, atunci cand alegi job-ul de model, asteptarile sunt de obicei foarte mari. Insa pentru a nu fi dezamagita, este esential sa pornesti „cu dreptul” in aceasta calatorie fascinanta.

Cand vine vorba despre succesul modelelor de videochat din Iasi care au ales PARADIZ, factorii care contribuie la evolutia lor si la atingerea acelor nivele de performanta de top alcatuiesc o lista lunga. Lumea videochatului a evoluat in asa masura in ultimii ani, incat tot ceea ce auzeai candva despre acest domeniu nu se mai aplica de mult. Acel sindrom al „videochatului de apartament” nu mai are ce cauta de mult in discutie, iar pentru un model care isi propune sa ajunga in top este vital sa aiba in spate o intreaga echipa care sa lucreze impreuna cu ea. Acesta este unul dintre motivele pentru care studiourile de videochat din Iasi incearca sa ofere conditii de munca din ce in ce mai avansate. Dar, ca in oricare alt domeniu, nu toti reusesc. Unii se apropie mai mult, altii mai putin de ceea ce inseamna standardele de performanta in domeniu. Asadar, inainte de a face o alegere, informeaza-te cu privire la tot ceea ce ti se va oferi in studioul respectiv, la toate capitolele.

Modelele de videochat de la PARADIZ din Iasi se bucura de o serie de avantaje care fac diferenta cand vine vorba de a excela. De ce? Pentru ca toate aceste avantaje, puse cap la cap, aduc dupa sine acea relaxare psihica de care are nevoie orice model pentru a se putea concentra suta la suta pe ceea ce are de facut. Lesne de spus ca job-ul de model de videochat este unul cat se poate de legal, de aceea fiecare dintre ele beneficiaza de un contract de munca pe perioada nedeterminata, cu toate taxele si impozitele aferente achitate la zi. Cu alte cuvinte, pentru ele a disparut din start acest stres, focusul mutandu-se asupra aspectelor ce tin de munca lor propriu-zisa.

La capitolul tehnologie, (statii PC, camere web, conexiune internet, suport tehnic non-stop) echipa de la PARADIZ s-a aliniat in permanenta cu ultimele standarde in domeniu, reusind astfel sa faciliteze transmisia live de inalta calitate, atat de importanta in acest job, fara intreruperi sau erori de tot soiul.

Training-ul oferit modelelor noastre de videochat ocupa, de asemenea, un loc de cinste in dinamica studioului nostru, pentru ca orice job se invata, inclusiv cel de model. Si poti fi sigura ca vei intampina numeroase situatii in mediul online in care vei avea nevoie de sprijinul unui trainer specializat pentru a reusi sa le gestionezi cu succes. Iar daca nu stapanesti suficient de bine nicio limba straina, tot la PARADIZ vei putea sa te perfectionezi si la acest capitol. Ti se vor oferi cursuri gratuite de limba engleza si/sau franceza pentru ca tu sa nu te confrunti cu bariere de comunicare.

La fel de importanta este si partea de continut media. Sa nu uitam ca imaginea vinde, iar la PARADIZ modelele noastre de videochat din Iasi beneficiaza de sedinte foto/video gratuite, de servicii gratuite de make-up si styling, toate acestea pentru a le pune in valoare asa cum merita si pentru a le ajuta sa evolueze cat mai mult. Cu cat profilul tau va fi mai creativ si mai complex, cu atat mai mult vei reusi sa atragi atentia utilizatorilor oricarui site. Intr-un domeniu atat de dinamic este de foarte bun augur sa vii in permanenta cu ceva nou si de calitate.

Si poate un aspect si mai important este acela ca la PARADIZ nu am uitat ca lucram cu oameni, in primul rand! Fiecare dintre noi are nevoie, pe langa toate acele conditii ideale de munca, si de momente de relaxare si de socializare, motiv pentru care modelelor noastre li se ofera si acces la sauna, solar, jacuzzi, spatii generoase de lounge, cireasa de pe tort fiind propriul nostru club privat, care a gazduit de-a lungul timpului nenumarate evenimente interne, puse la punct cu tot dichisul caracteristic echipei noastre.

Sigur ca lista nu se opreste aici, insa daca vrei sa afli mai multe detalii si despre evenimentele, vacantele, premierile care au loc in PARADIZ, programeaza-te pentru un interviu si vino sa ne cunosti!

Pana data viitoare,

Lady Di