Toamna se numara bobocii, nu-i asa?

Chiar daca ne vine sau nu sa credem, in mod oficial am lasat deja in urma sezonul vacantelor si al soarelui arzator, iar acum focusul se muta spre noi inceputuri. Pentru multi dintre noi, toamna aduce cu sine debutul unei noi etape, cea a studentiei, iar intr-un oras mare cum este orasul Iasi, forfota specifica se resimte cu atat mai mult, cu cat se apropie inceputul anului universitar. Sigur ca lucrurile sunt inca incerte, avand in vedere situatia actuala generata de aceasta pandemie care ne-a dat tuturor lumea peste cap, motiv pentru care inclusiv „viata de student” va suferi diverse modificari, insa putem privi cu optimism in viitor si cu speranta ca vom reveni treptat la acea „normalitate” cu care eram obisnuiti.

Daca si tu te afli la inceput de drum si nu beneficiezi de suportul necesar pe parcursul studiilor, cu siguranta iti vei dori sa ai un job pe perioada anilor de studentie. Atunci cand esti studenta, dar esti si in cautarea unui loc de munca, pe langa nevoile financiare, va trebui sa le iei in calcul si pe cele legate de programul de munca. Iar asta tocmai datorita faptului ca va trebui sa te organizezi in asa fel, incat sa le faci pe amandoua! Vestea buna este aceea ca jobul de model de videochat este unul care iti poate permite aceasta libertate de miscare. La PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, vei putea lucra in ture, ceea ce te va ajuta sa iti stabilesti orarul in functie de cursurile pe care le ai, asadar nu vei fi nevoita sa faci concesii nici de o parte, nici de cealalta!

Motivele pentru care un numar tot mai mare de persoane aleg job-ul de model de videochat sunt variate, insa de obicei sunt strans legate de anumite nevoi financiare si de faptul ca datorita situatiei pandemice actuale, piata muncii a suferit si ea schimbari dramatice. Cand vine vorba despre partea financiara, sigur ca te poti limita la un salariu minim pe economie, daca asta iti doresti, insa daca visurile tale sunt ceva  mai marete, atunci un astfel de venit nu te va multumi niciodata. Se speculeaza foarte mult cand vine vorba despre veniturile modelelor de la PARADIZ, insa pe buna dreptate! De ce? Pentru ca ele depasesc cu mult cifrele care se vehiculeaza in mod obisnuit pe piata muncii. Iar atunci cand esti tanar si iti doresti sa ai parte de toate experientele pe care viata ti le poate oferi, a te limita in permanenta nu mai este o varianta. Visam mult si visam cu ochii deschisi, insa daca vrem ca visele noastre sa devina realitate, atunci depinde doar de noi sa depunem eforturile necesare pentru a reusi.

Ca model de videochat la PARADIZ iti vei putea asigura acel confort financiar atat de necesar pentru ca mai apoi sa te poti focusa pe dezvoltarea ta ca persoana. Un om care este mereu cu gandul la facturile din cutia postala nu isi va permite luxul de a se concentra asupra altor aspecte, mult mai importante pentru evolutia sa, insa atunci cand aceasta presiune dispare, toata acea energie irosita in directia gresita se poate canaliza spre ceva mult mai profund.

Daca vei avea curajul sa faci o schimbare reala, atunci nu te vei mai simti prinsa in capcana in care se invart marea majoritate a oamenilor. Vei sti ca in orice moment iti poti asigura nu doar necesitatile de baza, ci ca iti vei putea satisface toate dorinte pe care ceilalti le considera „un lux”, poate, iar sentimentul de independenta care vine la pachet cu toate aceste aspecte…este de nepretuit!

Tu ce alegeri faci toamna asta?

Noi te asteptam in PARADIZ, sa te bucuri de viata pe care o meriti!

Pana data viitoare,

Lady Di