In Paradiz se anunta ceva bun, bun de tot!

Anul acesta implinim 16 ani de activitate, astfel incat evenimentul nu poate trece neobservat!

Petrecere flamboianta, consumatie din parte casei, invitati surpriza (hint: #turbofin), tombola, vouchere, premii si surprize extra tuturor participantelor la party-ul nostru. Si cum clubul Paradiz este suficient de  incapator, ne-am gandit sa nu pierdem ocazia unui mega-party si sa fi si tu acolo! Te invitam sa fii parte din aniversarea noastra si ne-am bucura enorm sa ne accepti invitatia. Suntem dornici sa te cunoastem  si sa vezi cu ochii tai cum se petrece in Paradiz!

Asadar, daca vrei sa iei parte la distractia noastra, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe pagina concursului, care va fi disponibila incepand cu 25 noiembrie. Vei primi automat prin SMS un cod unic de inregistrare pe care te rugam sa il pastrezi, caci vei avea nevoie de el mai tarziu. Data limita pana la care te poti inscrie este 28.11.2018. Atentie! Avem 3 conditii obligatorii de participare: accesul este permis doar sexului feminin, trebuie sa ai minimum 18 ani impliniti si sa ai posibilitatea de a participa la Tombola si implicit de a iti ridica premiul personal.

Am lasat ce este mai bun la final, asa ca va prezentam in avans premiile puse in joc: un laptop si un smartphone, ambele de ultima generatie. Dar lucrurile nu se opresc aici! Nimeni nu pleaca cu mana goala de la 16 ani in Paradiz! Rasplatim fiecare participanta care a raspuns invitatiei noastre nu doar oferindu-i o seara magica cu sampanie fina si invitati supriza, ci si pregatindu-i un cadou pentru simpla participare. Prezenta la petrecerea noastra nu te obliga la nimic, doar la distractie si voie buna. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa sarbatorim impreuna!