Pana cand pasesti pentru prima oara in studioul Paradiz, ai impresia ca videochatul este un lucru facut ,,pe sub mana”, si http://www.dreamstime.com/stock-photo-hippie-girls-road-trip-minivan-image44796130ca este alegerea unor fete mai putin cuminti. Ajuns aici insa, observi ca tot ce credeai despre videochat tine de domeniul fantasticului. Fetele sunt dintre cele mai ok si au ales videochatul deoarece au planuri mari cu viata lor, iar munca aici este la fel de normala ca la orice alt job. Lucrurile se desfasoara profesionist, se lucreaza legal, existand o organizare atent gandita.

Astfel, fetele care lucreaza in studioul Paradiz ca modele de videochat sunt ajutate sa reuseasca in acest domeniu, in care au intrat pentru ca au auzit de la o prietena sau au citit intr-un ziar ca e mai bine. Experienta nu este necesara, incat exista cel putin o persoana care sa te ajute in fiecare lucru nou cu care te confrunti. Spre exemplu, daca nu ai mai facut niciodata videochat, inainte de a incepe sa lucrezi vei face cunostinta cu o doamna Model Manager. Ea iti va explica de la inceput, cu calm si tact, toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi: ce fel de atmosfera ar trebui sa intretii cand esti online, de ce zambind vei avea rezultate mai bune in fata camerei etc.

Pe partea tehnica nu exista niciodata probleme, intrucat la Paradiz exista o persoana specializata in IT, care rezolva imediat dificultatile tehnice. Astfel, singura ta preocupare este sa te simti cat mai ok atunci cand esti la serviciu.

womens_health2

Daca totusi ai o problema si vrei sa o discuti cu cineva, in studioul nostru ai parte de consiliere in problemele de serviciu si personale. Esti ascultata si indrumata sa gasesti solutii la problemele tale.

Un aspect care creaza probleme fetelor care vor sa se angajeze in domeniul videochatului in Iasi este, in general, necunoasterea unei limbi straine. De aceea, la Paradiz, iti oferim cursuri de limba engleza si franceza gratuite. Cursurile se desfasoara in cadrul studioului, atunci cand tu dispui de timp, iar pentru interesul pe care-l acorzi dezvoltarii abilitatilor lingvistice, esti premiata cu cadouri speciale la fiecare trei luni.img_3088copie

Pentru ca o fata sa aiba succes in domeniul videochatului, sedintele foto-video sunt un must-have! Astfel ca, la Paradiz, 3 domnisoare se ocupa de pregatirea fotografiilor si montajele de care ai nevoie pentru a face performanta online. Atunci cand aceste aspecte sunt rezolvate si incepi sa lucrezi propriu-zis, un trainer te va indruma, fiind la dispozitia ta 24/7 pentru orice problema ai intampina.

In acest studio lucrurile se fac cu drag si relaxat, primind intelegerea si respectul pe care-l meriti. Pentru ca un viitor mai frumos se poate construi si altfel! 🙂